Zaterdag 16 september staat Heemskerk, cultureel op zijn kop!

Er komt een grote cultuurmarkt in het centrum van Heemskerk, met een groot podium op het Nielenplein, een podium bij Grandcafé Ruysdael en een kunstmarkt. Kijk! organiseert een opening van de expositie ‘Staal in Beweging’ in de hal van het gemeentehuis. De Vrijburght heeft een korenfestival deze dag. De winkeliersvereniging en de horeca in Heemskerk, sluiten ook aan bij deze dag.

Er is al een fotowedstrijd uitgezet door Heemskerk Online. De winnaar zal tijdens de cultuurmarkt bekend worden gemaakt. Er komt een leuke puzzeltocht in het centrum voor de kinderen en er is een speciaal cultuurmenu. Cultuur snuiven en beleven.

Puzzeltocht voor de kinderen
Van 11.00 uur tot 13.30 uur zullen we een leuk spel spelen voor de kinderen. In het centrum staan 6 figuren, zoals een Spaanse danseres, een schilder, iemand die de Blues speelt, een joker, etc. Bij iedere figuur ligt een vraag om te beantwoorden. Heb je de vraag goed, dan ontvang je een stukje voor de puzzel die op een kaart wordt geplakt. Als je alle 6 stukjes hebt verzameld, dan ontstaat er een Heemskerkse afbeelding. Met de kaart kun je naar Marx ‘O Larry’s of IJssalon Verdonk om gratis een ijsje te halen met 1 bol.

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en speel het spel met ons!

Veel plezier!

cultuurmarkt heemskerk 16 september 2017

De amateurkunst presenteert zich groots.
Vier dansscholen geven presentaties, diverse koren en orkesten laten van zich horen, leerlingen van Cultuurcentrum Heemskerk treden op en er zijn diverse (big)bands aanwezig.

De Cultuurmarkt begint om 11.00 uur en de Rock ’n Billyband The Barnbees sluiten de dag af om 20.15 uur bij het Ruysdaelpodium.

Het volledige programma is te vinden op het facebookevenement ‘Cultuurmarkt Heemskerk’ bij de Facebook pagina van ‘Cultuurcentrum Heemskerk’ of ‘IkToon Heemskerk’. Vragen kunt u stellen via info@cultuurcentrumheemskerk.nl of even langskomen op Kerklaan 1 in Heemskerk.

Heemskerk Online
'het leukste winkel- en horeca nieuws van Heemskerk'

Volg ons ook op Facebook!

Cultuurcentrum Heemskerk

Volg ons ook op Facebook!

Aanmelden kraam voor de Kerstmarkt op 16 december 2017

Zo is het zomer en zo zitten we weer voor de kerst ;-) Op zaterdag 16 december 2017 organiseren we een grootse kerstmarkt in Heemskerk in samenwerking met de al bestaande kerstmarkten en het Cultuurcentrum, een unieke samenwerking dus!

Heb je nu al interesse om je aan te melden voor een kraam, doe dat dan hieronder!